More


  O nouă asociaţie pe harta sportivă a Sătmarului

  - Advertisement -

  karate

  O nouă asociaţie sportivă a luat fiinţă la Satu Mare. Este vorba despre Asociaţia Judeţeană de Karate, un sport iubit şi apreciat pe plan naţional şi internaţional.

  La conferinţa de presă de ieri au fost prezent noul preşedinte al AJK, Robert Magos (CS Samuraiul), Ioan Ghere (CS Voinţa), care va ocupa funcţia de vicepreşedinte al asociaţiei, Dorel Paşca (Olimpic Karate Carei), care va fi secretar, dar şi Otto Kovacs, preşedintele secţie de karate Samuraiul din Lazuri, iar din partea DJST, Alexandru Simon.

  Aşadar, membrii fondatori ai asociaţiei sunt reprezentanţii celor trei cluburi mai sus menţionate, aceştia trasând câteva idei. Se doreşte atragerea tinerilor înspre artele marţiale, organizarea competiţiilor pe plan judeţean, atragerea de fonduri pentru o bună desfăşurare a asociaţiei, sprijinirea sportivilor de performanţă după terminarea liceului şi organizarea de cursuri pentru instructori de karate.

  „Aşteptăm toate cluburile din judeţ să devină membre în AJK. A venit momentul să ne aşezăm la masă şi să discutăm, pentru ca fiecare membru să aducă un aport în dezvoltarea şi finanţarea sportivilor de înaltă performanţă,“ a spus Robert Magos.
  Cei prezenţi au luat cuvântul, cu promisiunea că vor ajuta logistic şi financiar acest sport, care, din păcate, în ultimii ani a avut destul de mult de suferit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img