More


  O victorie logică

  - Advertisement -

  baschet

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus fără probleme pe terenul penultimei clasate, Nova Vita Târgu Mureș. Elevele lui Eleș au dominat autoritar jocul și doar lipsa de concentrare de pe final a făcut ca diferența pe tabelă să fie de 16 puncte, scor 74-58 pentru CSM.

  Practic gazdele au condus o singură dată, 1-0 după primul atac, după care fetele noastre și-au dat drumul la joc și s-au distanțat la 22-8 după 10 minute.
  Sfertul doi a fost ceva mai echilibrat doar că, văzându-se probabil cu sacii în căruță, jucătoarele CSM-ului s-au întrecut în erori și le-au oferit gazdelor câteva cadouri …La pauza mare s-a intrat la vestiare cu un avantaj de 16 puncte, 38-22. În sfertul trei CSM-ul se desprinde decisiv și după un parțial de 11-0 se ajunge la diferența maximă din meci de 27 de puncte, 49-22!

  Ultima parte a meciului pare mai degrabă un antrenament cu public , în care parcă și arbitrii au ținut să limiteze proporțiile scorului și au fluierat un singur fault în 20 de minute în tabăra celor de la Nova Vita… Caila Desroches a reușit primele șase puncte pentru CSM, americanca având o evoluție promițătoare în sfertul patru. Kortny Jones a fost aproape de un double-double, cu 18 puncte marcate și 9 recuperări. Monica Ivan a făcut și ea o partidă bună cu 7 puncte marcate și cu un aport defensiv consistent. Andreea Orosz cu 15 puncte și Eniko Laza cu 13 puncte, Wampler-7, Mihaela Adi-4, Bianca Voica-2, Cristiana Cutaș-2 au completat lista marcatoarelor pentru CSM Satu Mare.

  De partea cealaltă, Nova Vita a arătat ceva mai bine față de meciul din tur, americancele din lot, Wilson -27 puncte și Walker-17 și o altă stranieră, unguroaica Vincze cu 10 puncte, fiind principalele marcatoare.

  ”E bine că am câștigat fără probleme și mai ales că nu ne-am accidentat. Mai ales că suprafața de joc a fost foarte alunecoasă și periculoasă pentru jucătoare. Diferența reală era de vreo 25-30 de puncte în favoarea noastră . Doar că pe unele momente de relaxare le-am oferit posibilitatea să revină până la minus 16 pe final. Urmează sâmbătă meciul cu SCM Craiova pe care nu avem voie să-l pierdem iar a doua zi duelul cu Sepsi în care vom încerca să furnizăm o surpriză”, spune președintele secției de baschet de la CSM, Florin Mureșan.

  În celelalte partide ale etapei a 17-a:
  CSU Alba Iulia- Rapid București 77-52
  Olimpia Brașov- U Cluj Napoca
  89-46
  Danzio Timișoara- CSM Oradea 76-65
  Sepsi Sfântu Gheorghe- Phoenix Galați 88-61
  Derby-ul campionatului dintre CSM Târgoviște și ICIM Arad s-a jucat după închiderea ediției.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare