Olimpia se mută la Salonta!olimpia

Doar două zile au apucat să stea acasă jucătorii Olimpiei. Abia reveniţi duminică la Satu Mare din cantonamentul de la Băile 1 Mai, elevii lui Tibi Csik şi-au făcut iar bagajele şi s-au mutat de azi la Salonta, unde până la sfârşitul săptămânii vor disputa trei partide amicale.

Primul meci se va disputa azi de la ora 14 în compania celor de la Şoimii Pâncota, joi sunt programate două antrenamente iar vineri va avea loc amicalul cu divizionara B SCM Bacău. Ultimul joc şcoală e programat sâmbătă la prânz împotriva echipei de liga a 4-a din Sântandrei.

“Intrăm în febra meciurilor de pregătire. Din păcate trebuie să mergem din Satu Mare deoarece aici nu avem condiţii optime pentru jocuri. Baza sportivă Liberty din Salonta are un teren sintetic de dimensiuni normale unde de altfel ne-am mai pregătit cu succes şi anul trecut”, spune antrenorul Tibi Csik. Din fericire nu sunt probleme medicale iar antrenorii vor avea la dispoziţie pentru acest minicantonament tot lotul care a făcut pregătirea şi la Băile 1 Mai.

Iată lotul ce face deplasarea la Salonta: Şuta, Miron şi Anca – portari, Mureşan, Muntean, Bălău, Sabău, Ene, Ţoca, Iuhas, Gavrilescu, Micaş, Villand, Svartcopf, Roghină, Dragoş, Roatiş, Kinczel, D. Lemac, Bujor, Feier, Prodan , Zsiga, Rus, Faur şi Lucaci – jucători de câmp. De remarcat că meciul dintre Olimpia şi Pâncota va fi arbitrat de ecusonul FIFA, careianul Istvan Kovacs.

Negruţ a revenit la CFR Cluj
După ce a fost la un pas să semneze în vară cu Olimpia Satu Mare, echipă cu care a şi făcut pregătirea pînă la sfârşitul lunii august, atacantul de 20 de ani Sergiu Negruţ a fost până la urmă împrumutat de CFR Cluj la Vâlcea.

Iar acolo acesta a avut un tur excelent de campionat, el reuşind să înscrie de 5 ori şi să-l convingă pe noul tehnician al CFR-ului, Vasile Miriuţă, să-l readucă din această iarnă la Cluj. Actualul antrenor de la CFR a insistat ca atacantul de 20 de ani să fie readus la CFR în această iarnă, cum a cerut să rămână şi Păun, un alt puşti crescut de clujeni. Miriuţă are de gând chiar să înceapă din primul minut în următoarele partide cu unul dintre cei doi jucători cu reale calităţi.

„Sigur unul dintre ei va juca titular. Ori Negruţ, ori Păun. Nu o să-i introduc la 3-0. Vreau să joace din primul minut pentru a căpăta încredere şi experienţă“, a spus Vasile Miriuţă.

Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts