More


  Pensionarii sălăjeni chemați la ședințe

  - Advertisement -

  Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj vor organiza, vineri, 14 februarie, o întâlnire cu pensionarii şi asiguraţii în sistemul public din zona orașului Şimleu Silvaniei și împrejurimi. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei din Șimleu Silvaniei.

  Pensionarii sălăjeni şi asiguraţii în sistemul public de pensii, din Jibou, Cehu Silvaniei şi Şimleu Silvaniei care vor să afle cât mai multe informaţii cu privire la legislaţia din domeniul pensiilor sunt aşteptaţi şi în această lună la întâlnirile organizate de reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj.
  Potrivit CJP Sălaj, prima întâlnire din această luna va avea loc în data de 14 februarie la Şimleu Silvaniei. În 21 februarie reprezentanţii instituţiei vor organiza o întâlnire la Jibou, iar în data de 28 februarie se vor afla la Cehu Silvaniei. Întâlnirile vor începe la ora 10.00, în sălile de şedinţe ale celor trei primării sălăjene.
  În cadrul acestor întâlniri, reprezentanții CJP Sălaj vor prelua dosare de pensii, cereri pentru ajutoare de înmormântare, cereri pentru biletele de tratament şi vor încheia contracte de asigurare pentru persoanele care vor să se asigure în sistemul public de pensii.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img