More


  Prefectura Satu Mare continuă lupta cu contrabandiştii

  - Advertisement -

  contrabanda

  În urma acţiunilor de combatere a contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării derulate în luna ianuarie a acestui an, instituţiile abilitate au confiscat bunuri în valoare de 305.144 de lei, se arată într-o informaţie de presă remisă de Instituţia Prefectului Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram solicită instituţiilor abilitate să îşi dea tot concursul pentru a descuraja şi destructura reţelele infracţionale care mai acţionează pe raza judeţului Satu Mare.

  Activitatea de combatere a contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării continuă şi în cursul anului 2014. Din datele monitorizate de către Instituţia Prefectului rezultă că factorii cu atribuţii au întreprins în luna ianuarie 2014 un număr total de 223 acţiuni, în urma cărora au fost constatate 140 de contravenţii, în valoare de 88.500 de lei. De menţinat că în luna ianuarie a acestui an au fost confiscate 30.150 de pachete de ţigări, 10.580 de fire de ţigări abandonate, 130 de litri de motorină şi 500 kg de zahăr, au fost reţinute bunuri în valoare de 305.144 lei, valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat a fost estimată la 295.369 de lei.

  Având în vedere rezultatele obţinute anul trecut pe linia combaterii contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării, prefectul Eugeniu Avram solicită instituţiilor implicate în această acţiune să manifeste şi în acest an mai multă vigilenţă şi eficienţă pentru a descuraja şi destructura reţelele infracţionale care mai acţionează pe raza judeţului Satu Mare.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare