More

  Prognoza meteo pe TREI LUNI!

  12

  Centrul European pentru prognoze pe durata medie de la Reading, Anglia, a calculat temperaturile si precipitatiile medii pentru lunile februarie, martie si aprilie. Aceasta prognoza are un grad de realizare de 60%.

  FEBURUARIE

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice – minus 1,1 grade Celsius – in regiunile centrale si peste aceste medii in restul teritoriului.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice – 35,4 litri pe metru patrat -, posibil local peste aceste medii in vestul, nord-vestul si centru tarii.

  MARTIE

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale – 3,4 grade Celsius -, exceptand regiunile sud-estice si local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi peste medie in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-vestul, unde se vor incadra in normele climatologice, de 35,6 litri pe metru patrat.

  APRILIE

  Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice – 9,2 grade Celsius – in sud-estul, vestul si local in sudul tarii si se vor situa sub normalul perioadei in restul regiunilor.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale – 51,5 litri pe metru patrat -, exceptand centrul si nordul tarii, unde vor fi peste aceste medii.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE