More


  Șimleul s-a ales cu „arcada spartă” la Galați, iar Volei Municipal Zalău „a stins” lanterna studenților clujeni

  - Advertisement -
  Arcada Galaţi – Phoenix Şimleu Silvaniei 3 – 0 (25 – 21, 25 – 17, 25 – 15)
  „U” Cluj – Volei Municipal Zalău 0 – 3 (17 – 25, 22 – 25, 18 – 25)
  Echipa de sub Măgura, „Phoenix” Şimleu Silvaniei, s-a ales „cu arcada spartă” în urma deplasării de la Galaţi, pierzând cu scorul de 0 – 3 partida cu ”Arcada” Galați.
  Deși antrenorul sălăjenilor, Mircea Abraham credea că elevii săi vor face o figură frumoasă, evoluția acestora a fost una modestă, nereușind să pună probleme serioase adversarilor nici măcar într-un set. În celălalt meci al etapei în care a jucat reprezentanta Sălajului, Volei Municipal Zalău s-a impus fără drept de apel în fața „lanternei roșii”, “U” Cluj, echipă fără nicio victorie în actuala ediție a campionatului și mai mult ca sigur retrogradată în eșalonul inferior.
  Cel mai interesant moment al jocului a fost setul al doilea, când studenții clujeni au avut avantaj la ambele întreruperi tehnice: 8 – 6 şi 16 – 15. Finalul de set le-a aparţinut zălăuanilor, care s-au desprins la 23 – 21, iar Clujul a reușit să mai facă un punct : 22 – 23. A fost momentul decisiv când antrenorul Volei Municipal Zalău, Aurel Vlaicu a solicitat time-out tehnic, băieții i-au ascultat sfaturile și s-au mobilizat, câștigând fără să mai cedeze nicio minge, 22 – 25.
  Pentru Volei Municipal Zalău urmează, în fața propriilor suporteri, la Sala Sporturilor din Zalău, un meci deosebit de important, cu Tomis Constanța, rivala de pe locul I al clasamentului Diviziei A1 și campioana en-titre.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img