More


  Șoferi prinsi la volan fără permis

  - Advertisement -

  Numai în luna ianuarie, polițiștii sălăjeni au identifat 11 persoane care nu aveau permise de conducere

  Poliţiştii sălăjeni au surprins, numai în luna ianuarie a acestui an, 11 persoane care au condus autovehicule fără a deţine permis de conducere sau aveau permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
  Ultimul caz a fost înregistrat în 11 februarie, când poliţiştii Postului de Poliţie Someş Odorhei, au identificat în trafic un tânăr de 25 ani, din localitate, conducând autoturismul fără a deţine permis de conducere. Cel în cauză este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  Numai în cursul lunii ianuarie, poliţiştii sălăjeni au depistat în trafic 11 persoane conducând autovehiculele fără a deţine permis de conducere sau conducând cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sălaj, aduce la cunoştinţa sălăjenilor următoarele aspecte: conducerea pe drumurile pulice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, iar conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede oligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat, sau căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare