More

    Steaua defilează, Petrolul se încurcă la Braşov

    steaua

    Etapa a 20-a a Ligii 1 s-a încheiat luni seara cu un meci de pus în ramă. La Mediaş, Gaz Metan a pierdut cu ACS Poli, scor 1-0. Însă această întâlnire a avut de toate: eliminare încă din minutul 3 în tabăra gazdelor, Todea, dar şi două lovituri de pedeapsă ratate de medieşeni prin Bawab în minutul 73 şi Petre în minutul 78, ambele fiind apărate de Nuno Claro. În ultimul minut de joc Poli a reuşit să marcheze prin Nanu, un gol frumos de trei puncte.

    Steaua îşi continuă marşul spre un nou titlu, cel cu numărul 25, însă Astra ţine aproape, după victoria cu 3-0 în faţa Coronei din Braşov. Steliştii au învins la Chiajna cu 4-1, iar antrenorul Ionuţ Chirilă a fost demis. Petrolul s-a impiedicat la Braşov, cu Mutu şi Zicu printre titulari. Contra a acuzat arbitrajul, însă specialiştii susţin că Balaj nu a greşit flagrant, iar penalty-ul dictat în minutul 94 a fost justificat.
    Dinamo pierde în faţa a peste 10.000 de oameni în Ştefan cel Mare, după ce a condos cu 1-0. Noua achiziţie Cioinac trimite mingea în proprie poartă, minutul 80, tot el faultând în suprafaţa de pedeapsă pe Mitriţă, iar Larie transformă lovitura de la punctual cu var pentru o victorie neaşteptată a Viitorului. Derby-ul etapei următoare, Steaua-Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21.00, în direct la Digisport.

    Iată rezultatele complete şi marcatorii etapei 20:
    Săgeata – FC Botoşani 1-0
    Marcator: Guerra (30)
    Astra – Corona 3-0
    Marcatori: Papp (42), De Amorim (81), Măţel (92)
    Oţelul – Pandurii 1-0
    Marcator: Marquinhos (50)
    Dinamo – Viitorul 1-2
    Marcatori: Țucudean (7)/Cioinac (80, autogol), Larie (89)
    CFR Cluj – FC Vaslui 0-0
    FC Braşov – Petrolul 1-1
    Marcatori: Cr. Ionescu (94)/Bruno Madeira (68, autogol)
    Ceahlăul – U Cluj 1-1
    Marcatori: M. Constantinescu (27)/ Bucșa (64)
    Concordia – Steaua 1-4
    Marcatori: Papasterianos (91)/Chipciu (6), Sînmărtean (17), N. Stanciu (50), Piovaccari (81)
    Gaz Metan – Timişoara 0-1
    Marcator: Nanu (89)

    * Etapa viitoare: Timisoara – Sageata, Petrolul – Otelul, Botosani – Brasov, Vaslui – Gaz Metan, Steaua – Dinamo, Viitorul – CFR, Corona – Concordia, U Cluj – Astra, Pandurii – Ceahlaul

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE