More

    Supercupa Europei se va juca în acest an pe Cardiff City Stadium

    5

    Supercupa Europei se va disputa în acest an pe Cardiff City Stadium, o arenă cu aproximativ 27.000 de locuri.

    Întâlnirea dintre câştigătoarea Ligii Campionilor şi cea a Europa League a fost programată pe 12 august, de la 19:45 (21:45 ora României), anunţă Sky Sports. Jonathan Ford, preşedinte executiv al Asociaţiei de Fotbal din Ţara Galilor, e entuziasmat de alegerea făcută de UEFA. “Asociaţia de Fotbal din Ţara Galilor este încântată că Supercupa Europei va fi găzduită de Cardiff”, a spus oficialul galez.

    Interesant este că în capitala Ţării Galilor n-au mai avut loc evenimente fotbalistice de asemenea amploare: “Acesta va fi primul meci care se va juca sub egida UEFA în capitala Ţării Galilor. Suntem siguri însă că nu va fi şi ultimul”, a mai spus Jonathan Ford.

    Anul trecut, Supercupa Europei s-a disputat în Praga, pe stadionul Eden. Întâlnirea dintre Bayern Munchen şi Chelsea s-a terminat 2-2 după 120 de minute, iar la penalty-uri campioana Germaniei a avut câştig de cauză.

    Finala Ligii Campionilor din acest an se va juca pe  Estádio da Luz, din Lisabona, iar cea a Europa League va fi găzduită de Juventus Stadium.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE