Tadici își înfruntă ce a mai rămas din fosta echipă de la VâlceaHC Zalău – HCM Rm. Vâlcea, Sala Sporturilor din Zalău, sâmbătă, ora 11.00
2
Iubitorii handbalului feminin din Zalău vor avea ocazia să ia cu asalt Sala Sporturilor din Zalău, sâmbătă de la ora 11.00, în urbea de sub Meseș poposind echipa la care actualul manager al HC Zalău, Gheorghe Tadici, a avut rezultate remarcabile, Oltchim Rm. Vâlcea. După gravele probleme financiare prin care a trecut clubul vâlcean, echipa a fost la un pas de desființare, iar acum se zbate pe ultimul loc al clasamentului, fiind „ciuca bătăilor” pentru toate adversarele.
 
De cealaltă parte, HC Zalău, chiar dacă a pierdut în etapa trecută meciul de la Constanța, a rămas pe locul șase în clasament, ultimul care asigură calificarea în play-off.
 
În ceea ce îl privește pe managerul HC Zalău, Gheorghe Tadici, trebuie precizat faptul că în cadrul ședinței Comisiei de Disciplină a FRH, disputată zilele trecute, tehnicianul sălăjean nu a fost suspendat, dar a fost amendat cu suma de 1.000 lei. 
 
De menționat faptul că în timpul restanţei dintre HCM Roman şi HC Zalău, ce a avut loc în 4 ianuarie 2014, antrenorul sălăjencelor a acuzat arbitri chiar în timpul time-out-urilor, fiind chemat la Comisia de Disciplină.

Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts