More

  Ultimul test pentru galben-albaştri

  oli

  Cu doar o săptămână înaintea reluării campionatului în Liga a 2-a, Olimpia va susţine azi(n.r. sambata) un ultim meci amical , şi poate cel mai important, în compania colegei de serie, Gloria Bistriţa.

  Partida ce se va juca pe stadionul Olimpia e prima pe care elevii lui Csik , Bolba şi Dragomir o joacă în acest an la Satu Mare.“ Va fi un ultim test cu un adversar puternic. Aveam nevoie de acest meci pentru a vedea cum stăm înaintea primelor dueluri oficiale. În plus era important să jucăm la Satu Mare un amical pentru că primele două meciuri le avem acasă, cu UTA pe 1 martie şi CS U Craiova pe 8 martie”, a spus preşedintele Ionică Câmpan. Intrarea la acest meci este liberă. De remarcat că atît Olimpia cât şi Gloria Bistriţa n-au pierdut nici o partidă amicală în această iarnă. Olimpia ocupă locul opt în clasamentul seriei Vest cu 18 puncte, în vreme ce Gloria Bistriţa e pe trei cu 24 de puncte.

  “Avem nevoie de un start bun de campionat pentru a reintra în zona play-off-ului. Nu ne prea interesează ce fel de probleme au apărut la alte echipe, important va fi să ne facem noi jocul “ a mai adăugat oficialul sătmărean.

  Mititelu schimbă antrenorul
  Siteul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu a anunţat într-un comunicat laconic numirea lui Ştefan Nanu ca antrenor principal al echipei din Bănie. Comunicatul postat joi la ora 22,25 este următorul: Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova este Stefan Nanu. Acesta va fi ajutat de Dragos Bon si Florin Dumitru.

  Din informaţiile pe care le avem la această oră, se pare că Nicolo Napoli, sătul de incertitudinea de la echipă, a ales să părăsească gruparea olteană. Adrian Mititelu i-a găsit un înlocuitor imediat, numindu-l ca principal pe Nanu, care de abia a fost adus la echipă de câteva săptămâni, ca director sportiv. Olimpia nu se va mai întîlni în sezonul regulat cu FC U Craiova , echipă cu care a remizat deja de două ori, 1-1.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE