More

  Un antrenament cu public!

  csm

  ”Pentru noi campionatul începe abia sâmbătă” a spus imediat după victoria cu Academia de Handbal Minaur, antrenorul CSM-ului ,Nicolae Istrate. Acesta a recunoscut că în primele două meciuri oficiale din acest an echipa lui a întâlnit doar formații alcătuite din juniori și care nu i-au pus mari probleme.

  ” Am început foarte bine, n am luat gol 10 minute și apoi băieții au lăsat-o parcă mai moale. Un meci în care am vrut să pregătesc derby-ul de la Sebeș ” a mai spus Istrate.
  CSM Satu Mare a învins Academia de Handbal Minaur cu 32-27 , maramureșenii echilibrând ușor partida pe final… Cioroiu și Jurj au fost cei mai buni oameni de la CSM, primul a avut 21 de intervenții și o grămadă de pase de gol în vreme ce Jurj a înscris de 11 ori. De partea cealaltă, Nagy R. a reușit opt goluri.

  ”Mă întorc cu drag la Satu Mare unde am petrecut clipe minunate ca jucător. A trebuit să intru și eu pe lână acești băieți de 16-18 ani. Satu Mare are o trupă bună, îmi place și sper să revedem peste doi ani meciuri de liga națională între Minaur și CSM.” a spus la final fostul pivot al CSM ului, Iuliu Varadi , acum secund la Academia Minaur și antrenor la CSS Baia Mare.

  Pentru CSM Satu Mare urmează delasarea la Sebeș iar în cazul unui succes , elevii lui Istrate se pot gândi chiar la locul doi în serie.

  CSM Satu Mare- Cioroiu, Pogyină, Ungar-4, Morar-6, A.Pop-4, Mureșan-1, Chira-1, Jurj-11, Santeiu-1, Tătar-1.
  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE