Un sportiv american, nevoit să îşi devasteze camera de hotel de la Soci9

Cele mai scumpe Jocuri Olimpice de Iarnă din istorie se dovedesc un mare eşec din punct de vedere al cazării rezervate sportivilor. În aceste zile, mai mulţi dintre participanţi s-au plâns de faptul că nu au găsit în hoteluri toate condiţiile necesare, deoarece lucrările ar fi fost realizate în pripă şi astfel au rămas nefinisate sau, pur şi simplu, de mântuială.

Cel mai afectat a fost însă boberul american Johnny Quinn, care a păţit-o de două ori în trei zile. Întâi, pe 8 februarie, el a rămas blocat în baie şi s-a văzut nevoit să devasteze uşa pentru a putea ieşi, iar luni a rămas blocat liftul hotelului unde locuieşte pe durata competiţiei. La această ultimă întâmplare, americanul nu a mai avut ce face şi a aşteptat depanatorii să-l scoată din “impas”.

În ambele cazuri, Quinn nu a ratat şansa de a trage câteva cadre cu telefonul mobil pentru a ilustra calitatea slabă a lucrărilor realizate la hotelurile unde sunt cazaţi sportivii care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts