More


  Victoria Apa dă lovitura pe piaţa transferurilor!

  - Advertisement -

  negrea

  În această pauză de iarnă, echipele bune din Liga a IV-a fac mişcări pe piaţa transferurilor. Victoria Apa, unde antrenează fostul mare portar Zoltan Ritli, este în discuţii cu trei jucători cunoscuţi iubitorilor fotbalului sătmărean. Este vorba despre portarul Şteţca de la Negreşti Oaş, fundaşul Jula de la CFR şi mijlocaşul Negrea (foto), care s-a lansat la Olimpia Satu Mare, unde a jucat în urmă cu aproximativ 14 sezoane.

  Încă nu s-a perfectat nimic, totul este la nivel de discuţii, însă Zoli Ritli i-ar dori la echipă pe experimentaţii jucători. În plus, ar fi şi o lovitură de imagine ca aceşti veterani să ajungă în Liga a IV-a sătmăreană. Pe lângă aceştia, în probe au venit două tinere speranţe de la echipa de juniori, respectiv Tulici de la Baia Mare şi Bordac din Seini. Dobrai şi Berci se pregătesc cu Someşul Oar, semn că ar dori să părăsească echipa din Apa. Victoria a susţinut duminică un amical, la Livada, unde s-a impus cu 3-1, însă deocamdată nu se antrenează.

  În ceea ce priveşte liderul seriei A, Turul Micula, lotul se va reuni joi. În plus se vorbeşte şi despre faptul că Primăria Micula a câştigat un proiect prin care ar urma să se construiască o modernă tribună, dotată cu tot ceea ce este nevoie pentru ca spectatorii să poată viziona un meci de fotbal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare