More

  Victorie muncită a echipei sătmărene

  volei

  Sâmbătă la prânz, voleibalistele de la CSM-CS ADEP Satu Mare au jucat în cadrul etapei a opta a Diviziei A 2, pe teren propriu cu Banatul Caransebeş. Un adversar care s-a întărit în această pauză competiţională, cu obiectiv de promovare în primul eşalon. Mai mult, la echipa oaspete a evoluat o sătmăreancă, crescută la LPS de profesorul Ovidiu Groza, Loredana Paşca.

  Însă elevele lui Adrian Pricop, deşi mai neexperimentate, au reuşit să se impună la capătul a patru seturi, cu 3-1 (25-22, 25-19, 26-28, 25-20). Gruparea sătmăreană a intrat greu în meci, în primul set oaspetele reuşind să se distanţeze la 12-5. A venit însă un time-out inspirat al antrenorului sătmărean, după care jocul echipei s-a schimbat radical. Pe finalul primului set, fetele noastre s-au mobilizat şi au reuşit să se impună la o diferenţă de trei puncte.

  Setul doi a început mai bine, cu 4-2, 7-5, 9-6 pentru CSM-ADEP, dar oaspetele au revenit şi au trecut la conducere. La fel ca şi în primul set, Adrian Pricop a mobilizat echipa, care a câştigat cu 25-19.

  Setul trei a fost cel mai echilibrat, care a ţinut aproape o jumătate de oră, echipa din Caransebeş câştigând cu 28-26.

  A urmat setul patru, câştigat în cele din urmă de sătmărence cu 25-20. „Am întâlnit un adversar dificil, cu jucătoare experimentate. Mă bucur că am obţinut victoria, care ne-a asigurat locul doi în serie, loc care duce în faza a doua a play-off-ului“, a spus bucuros după meci antrenorul Adrian Pricop.
  Din echipa câştigătoare fac parte Adriana Matei, Natalia Preda, Denisa Mocar, Natalia Acs, Beata Vajda, Alexandra Mişca, Angelica Podină, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik şi Andreea Maxim.
  Voleibalistele vor juca sâmbătă, la Cluj, cu CSU, liderul seriei Vest şi principala candidată la promovare.
  D. Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE