More

  Volei masculin – Divizia A 1 / Echipa din Șimleu a smuls victoria în tie-break

  Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej 3 – 2 (25 – 19, 19 – 25, 22 – 25, 27 – 25, 17 – 15)

  Echipa de volei masculin Phoenix Șimleu Silvaniei, pregătită de Mircea Abraham, a arătat sâmbătă seara, în meciul disputat pe teren propriu cu Unirea Dej, că știe să se mobilizeze și să joace un volei de calitate, făcând uitat meciul din etapa precedentă de la Galați când au pierdut cu un sec 3-0.
  Partida din Sala Sporturilor „Măgura” din Șimleu Silvaniei a avut multe răsturnări de situație, după un început bun al voleibaliștilor din Șimleu, cei de la Unirea Dej au egalat (1-1) și chiar au preluat conducerea după setul al treilea (1-2).
  Antrenorul Mircea Abraham a știut însă să gestioneze din punct de vedere tactic situația și după un set patru în care s-a mers „cap la cap”, Phoenix a reușit să se impună cu 27 – 25. Cu siguranță, un factor decisiv și mobilizator pentru gazde a fost și publicul din localitate, iubitor al jocului cu mingea sub fileu, care a venit în număr mare la sală să susțină echipa favorită.
  Tie-break-ul a fost cel mai disputat, Phoenix Şimleu reușind să se impună, scor 17 – 15 și 3-2 la seturi.
  Phoenix Şimleu Silvaniei: Toth Gabor – Ovidiu Teuşan, Rade Dacovic, Ionuţ Rus, Şerban Paşcan, Nikolai Kostadinov şi Mihai Mărieş (libero). Au mai evoluat: Sergiu Ivan, Ionuţ Silaghi şi Paul Olar.
  De menționat faptul că, la Sala Sporturilor din Zalău, azi, cu începere de la ora 18.00, are loc derbyul campionatului Diviziei A1 de volei masculin, din ACS Volei Municipal Zalău și Tomis Constanța.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE