More


  Voleibalistele joacă astăzi, handbaliştii duminică

  - Advertisement -

  volei-csmsm20

  Azi şi mâine, sala de sport Ecaterina Both este gazda a două meciuri pentru formaţiile de la CSM Satu Mare. Voleibalistele lui Pricop joacă azi, cu Medicina Tg. Mureş, de la ora 13.00, iar mâine, handbaliştii lui Istrate întâlnesc de la ora 11.00 Academia Baia Mare.

  Teoretic, ambele echipe sătmărene se vor impune la capătul acestor meciuri. Voleibalistele joacă în cadrul ultimei etape (a zecea) a sezonului regulat, cu formaţia din Tg. Mureş care se află pe locul patru. Practic, un meci la îndemâna CSM-ului, care este calificată indiferent de rezultat în prima fază a play-off-ului. Pentru CSM-ADEP vor evolua: Adriana Matei, Natalia Preda, Denisa Mocar, Natalia Acs, Beata Vajda, Alexandra Mişca, Angelica Podină, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik şi Andreea Maxim.

  În cadrul acestei etape se mai joacă Banatul Caransebeş – CSU Oradea şi CNE CSS 2 Baia Mare – CSU Cluj.

  În ceea ce priveşte echipa de handbal, lucrurile sunt oarecum hazlii. Şi nu ne referim la jucători, antrenori sau conducere, ci la faptul că din acest retur, elevii lui Nicolae Istrate au jucat un singur meci oficial. Jocul cu Extremul s-a anulat, iar cel de la Sibiu s-a amânat pe 10 martie. Însă s-ar putea ca sibienii să se retragă din campionat, ceea ce ar însemna un oarecare declin al eşalonului al doilea din handbalul românesc. Până acum Avram Iancu Arad şi Extrem Baia Mare s-au retras din seria CSM-ului.

  În ceea ce priveşte lotul de jucători, Ciaca revine după o lungă perioadă, în schimb Chira a suferit o întindere în zona inghinală şi s-ar putea să nu fie folosit duminică. Meciul va fi arbitrat de cuplul bihorean Pipa/Foltic.

  Asta pentru că urmează meciul mult mai important, cel de la Sebeş, unde gruparea sătmăreană vrea să se impună. Cei care au fost prezenţi la meciul tur din sala LPS au observat maniera tendenţioasă a brigăzii de arbitri, care a avantajat Voinţa Sebeş.
  Se mai joacă în seria B partidele HC Sibiu – CSS Sighişoara, CSU Craiova – HC Piteşti, CSM Oradea – CSU Cluj şi HCM Făgăraş – Naţional Sighişoara.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img