11 medalii pentru careieni la Naţionalele de ShotokanCampionatul Național de Karate Shotokan organizat de Federația Română de Karate, afiliată la World Karate Federation, a fost găzduit, sâmbătă și duminică, (1-2 martie), de Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, unde peste 550 de sportivi de la 37 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naționali. Sportivii Abriham Amalia, Bács Máté, Bartincki Attila, Chelmu Eric, Fülöp Máté, Knecht Patrik, Knecht Vivien, Mateș Șerban, Maurer Alex, Medvei Edvin, Ruje Antonio, conduși de antrenorul Dărăban Gheorghe și Bartincki Lajos vicepreședinte, au reprezentat cu onoare clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei și au cucerit 11 medalii, o medalie de aur, cinci medalii de argint, cinci medalii de bronz, iar Fülöp Máté s-a clasat pe locul patru în categoria de kumite juniori +76 kilograme.
La Kumite (luptă cu adversar):
– medalie de aur pentru: Mateș Șerban, minicadet -55 kg,
– medalie de argint pentru: Bács Máté, juniori -61kg, Knecht Vivien, minicadet +50kg,
– medalie de bronz pentru: Abriham Amalia, cadet -54kg, Bartincki Attila, juniori -61kg, Ruje Antonio, minicadet -55 kg.
La Kata (luptă imaginară cu adversari imaginari):
– medalie de argint pentru: Bartincki Attila, juniori, Knecht Patrik, copii 2, Medvei Edvin, copii 3,
– medalie de bronz pentru: Abriham Amalia, cadet, Bács Máté, juniori.
Participarea la această competiție de mare anvergură a fost posibilă datorită sprijinului acordat de Primăria Municipiului Carei și SC Contitech Fluid Automotive România SRL Carei.
Program de antrenament la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei: luni, miercuri și joi la Școala Generală nr.3, ora 18.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts