More


  Adrian Falub, noul antrenor al ASA Târgu Mureş

  - Advertisement -

  Fostul antrenor al divizionarei secunde de fotbal FC Municipal Târgu Mureş, Adrian Falub, cel cu care promova echipa mureşeană în Liga I în urmă cu patru ani, Adrian Falub a revenit la cârma echipei, sub numele de ASA în prezent. Falub a preluat echipa cu şase etape înaintea încheierii ediţiei 2009-2010 de la Cosmin Bodea şi s-a aflat pe banca tehnică alte şase etape în prima divizie.

  În urmă cu aproape patru ani, după aproape doi ani petrecuţi la echipă, Cosmin Bodea a fost demis când echipa se afla pe locul 4, cu şanse mari de promovare, după un 0-2 la CS Mioveni. Din etapa a XXVIII-a, mureşenii au obţinut victorii pe linie, cu două partide câştigate la „masa verde”, echipele din Petroşani şi Turnu Severin fiind retrase şi cinci pe teren. Echipa a promovat de pe prima poziţie Schimbarea făcută din mers se petrece într-un moment delicat, înaintea unei deplasări dificile, la una dintre candidatele la promovare, CSM Râmnicu Vâlcea. Mai sunt patru etape, alte 10 în play-off şi poziţia echipei este oarecum asemănătoare cu cea din urmă cu patru ani, loc de play-off, clasament în care sunt încă lideri şi un lot considerat superior valoric.

  Rămâne de confirmat. “Opţiunea mea şi a colegilor din Consiliul Director este Adrian Falub. El cunoaşte campionatul şi ceea ce se întâmplă la Târgu Mureş, am nevoie de un antrenor care să ducă la bun sfârşit obiectivul propus”, a spus, aseară, Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img