Bronz pentru CSM la Naţionalele pe echipejudo

Premieră în ceea ce priveşte Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. Echipa de judo a clubului a reuşit să cucerească duminică prima medalie la seniori, în cadrul Campionatelor Naţionale de la Cluj Napoca.

Cu 11 dintre cele mai bune cluburi la start, competiţia de la Cluj a fost una în care sportivii pregătiţi de Marian Halas şi Vasile Fuşle au făcut o figură frumoasă, cucerind medalia de bronz.

În prima întâlnire, CSM a pierdut cu 3-2 (21-20 la punctaj tehnic) în faţa echipei din Iaşi, care a şi devenit campioană naţională. În recalificări, gruparea sătmăreană a învins cu 5-0 pe CSM Cluj, CS Miercurea Ciuc, iar pentru bronz a trecut de CSM Ploieşti-Steaua, tot cu 5-0. Astfel, podiumul a arătat astfel: 1.Iaşi, 2.Liberty 2 Oradea, 3.CSM Satu Mare şi Liberty Oradea.

„CSM  a participat în premieră la un Campionat Naţional de seniori pe echipe. Având în vedere că e prima participare, considerăm că rezultatul este unul foarte bun. Sperăm să nu ne oprim aici şi să obţinem în continuare rezultate bune“, a spus sportivul-antrenor Marian Halas.

Din echipa CSM-ului au făcut parte Remus Lazea (66 kg), Amado Lazea (73 kg), Marian Halas şi Florin Fuşle la 81 de kg, Cristian Bodârlău şi Vasile Fuşle jr. la 90 de kg, respectiv Cirjenic Miklos la +90 de kg.

Cirstian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts