More


  Bursă a locurilor de muncă în Sălaj destinată confecționerilor

  - Advertisement -

  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate vineri, 14 martie, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, situat în Zalău, str. Tudor Vladimirescu, nr. 8.00, începând cu orele 9.00, la prima Bursă a locurilor de muncă organizată de această instituție în acest an.

  Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, bursa este organizată la cererea expresă a unei societăţi private care are nevoie de confecţioneri articole din piele şi înlocuitori.

  Bursa locurilor de muncă, acţiune destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, este una din măsurile active de combatere a şomajului, promovate de AJOFM Sălaj, în acest an urmînd să se organizeze o Bursă Generală a locurilor de muncă pe data de 25 aprilie şi o Bursă a locurilor de muncă destinată absolvenţilor, pe data de 26 septembrie.

  De asemenea, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj va organiza, la solicitarea angajatorilor, burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img