Cadou frumos de 8 Martiebass

Meci frumos aseară în sala LPS între CSM Satu Mare şi Danzio Timişoara, partidă contând pentru etapa a 23-a din Liga Naţională de baschet feminin. La capătul unui joc bun, elevele lui Petru Eleş s-au impus la un avans consistent, cu 65-50, la pauză 29-24. De menţionat că echipa s-a confruntat cu accidentări şi probleme medicale, însă fetele s-au refăcut până la ora meciului.

Primul sfert a aparţinut formaţiei sătmărene care s-a impus cu 21-11. A urmat apoi un sfert doi mai puţin reuşit al fetelor noastre, 8-13, dar au intrat în avantaj la cabine, 29-24. A treia parte a fost una sub semnul echilibrului, 16-12, dar adversarele nu au reuşit să pună probleme serioase CSM-ului, care încet încet se apropia de o victorie scontată. Deşi au alergat mult, cele care au căzut fizic au fost oaspetele de la Danzio Timişoara, care au lăsat spaţii de care au profitat baschetbalistele noastre. 20-14 în ultimul sfert şi un scor final 65-50 care nu pune la îndoială faptul că echipa sătmăreană evoluează din ce în ce mai bine. „Mă bucur că după duşul rece de la Cluj fetele şi-au revenit şi au câştigat. Marţi ne aşteaptă un meci în care nu pornim ca favoriţi, la Alba Iulia. Mi-aş dori să închei sezonul cu un bilanţ pozitiv, ceea ce ar fi foarte bine pentru o echipă în construcţie“, a spus după meci antrenorul Petru Eleş.

Pentru CSM au marcat Eniko Laza 21 de puncte, Kortni Jones 12, Andreea Orosz şi Tabytha Wampler câte 10, Caila Desroches 7 şi Cristiana Cutaş 5. Au mai evoluat Mihaela Adi, Diana Moldoveanu, Bianca Voica, Valentina Bolba şi Anita Nagy. Aşadar, urmează marţi partida dintre CSU Alba Iulia şi CSM Satu Mare, de la ora 18.00.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts