More


  Chivu ar putea deveni coleg cu Chiricheş la Tottenham

  - Advertisement -

  2

  Presa italiană scrie că fundaşul formaţiei Inter Milano Cristian Chivu ar putea semna un contract pentru sezonul viitor cu gruparea engleză Tottenham, la care joacă şi Vlad Chiricheş, dacă problemele sale la un deget al piciorului drept se vor fi rezolvat.

  Veteranul lui Inter nu a jucat niciun meci în acest sezon, iar binecunoscuta problemă de la picior oferă multă incertitudine cu privire la starea lui fizică, a scris ilsussidiario.net.

  Dar această situaţie pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini, care s-ar fi gândit la fostul jucător al echipelor Roma şi Ajax pentru a întări defensiva înaintea sezonului 2014-2015. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei Românei şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren“, continuă sursa citată.

  Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

  La 31 ianuarie, fostul impresar Victor Becali anunţa că fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

  În urmă cu o săptămână, presa italiană a scris că fundaşul Cristian Chivu, 33 de ani, a revenit la baza de pregătire a echipei Internazionale Milano, la aproape o lună după ce a fost operat ultima dată la Miami, şi este gata să îşi rezilieze contractul cu gruparea milaneză şi să se retragă din fotbal.

  Noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu jucătorul lui Inter de curând şi i-a propus să i se alăture la conducerea forului de la Casa Fotbalului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img