More  David Beckahm va construi un stadion de 35.000 de locuri

  - Advertisement -

  5

  Fostul internaţional englez David Beckham a dezvăluit, luni, proiectul contruirii unui stadion de 35.000 de locuri în oraşul Miami, care va deservi viitoarea sa echipă din liga nord-americană de fotbal (MLS) din 2017.

  Stadionul care va costa 200 de milioane de dolari va avea o structură ce va aminti de valuri. Arena va fi construită la marginea golfului Biscaine, în apropierea sălii în care evoluează echipa de baschet Miami Heat.

  Proiectul mai cuprinde, pe lângă stadion, un hotel, o galerie comercială şi parcare. Dacă municipalitatea din Miami va susţine acest proiect, el ar putea fi gata în 2018.

  Până la finalizarea proiectului, echipa din Miami va evolua din 2017 pe stadionul echipei de base-ball sau pe cel al formaţiei de fotbal american.

  Pentru creearea francizei MLS la Miami, David Beckham s-a asociat cu doi oameni de afaceri, britanicul Simon Fuller, fondatorul formaţiei Spice Girls, şi cu bolivianul Marcelo Claure, fondatorul companiei de telefonie mobilă Brightstar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts