More  Emanuel Gyenes, Maestru al Sportului

  - Advertisement -

  gyenes

  Federaţia Română de Motociclism (FRM) a convocat săptămâna trecută Adunarea Generală în care s-a ales preşedintele pentru încă patru ani. Cum era de aşteptat a fost reales arădeanul Cristian Mureşan, care se va afla încă patru ani la cârma federaţiei.

  Tot atunci, s-a aflat la Bucureşti şi motociclistul sătmărean de la Vectra Racing Braşov, Emanuel Gyenes. Datorită performanţelor sale remarcabile, şase titluri de campion naţional la enduro şi enduro-cross, Mani a fost recompensat cu un titlu onorific, Maestru al Sportului.

  În momentul de faţă sătmăreanul se află în plină pregătire fizică pentru startul sezonului care va avea loc la mijlocul lunii aprilie, la Valea Hurezului (Arad), fiind prima etapă de enduro-cross. Până atunci, pe 5 aprilie, la Arad va avea loc o cupă unde va fi prezent şi Gyenes. Cum ne-a obişnuit, şi în acest an va concura în cadrul C.N. de enduro şi enduro-cross, dar şi la Red Bull Romaniacs, pentru a 11-a oară. În plus, sunt şanse foarte mari ca în 2015 să ia startul în cadrul Raliului Dakar din America de Sud.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts