Încă o bătălie pentru play-off!oli

Olimpia şi FC Bihor se întîlnesc azi de la ora 15 în unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei a 19-a din Liga a 2-a, seria Vest. Lupta pentru intrarea în play-off s-a echilibrat şi mai mult pe final de sezon regulat, echipele de la locul trei la locul zece sunt despărţite de şapte puncte iar fiecare meci între contracandidate e unul pe „viaţă şi pe moarte”.

La fel se anunţă şi duelul de la Oradea dintre FC Bihor şi Olimpia cu gazdele neînvinse în 2014 şi care îşi joacă azi ultima şansă la locul şase. În schimb Olimpia e conştientă că după eşecul de vineri cu FC Olt nu-şi mai poate permite paşi greşiţi dacă vrea să intre în elita seriei…

„Va fi un meci dificil, cu o echipă, poate dintre cele mai incomode, cele mai imprevizibile din acest campionat. Va fi un joc greu, dar sperăm să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Având în vedere că este posibil ca Olimpia să fie colegă cu noi de play-aut, cu atât mai mult este important acest joc, fiindcă poate conta mult rezultatul direct, dar până la finalul sezonului regulat noi să câștigăm miercuri și după aceea vedem noi ce o să se întâmple cu calculele, cu rezultatele”, a declarat portarul Mădălin Smaranda, unul dintre artizanii „roș-albaștrilor” în partida de la Tg. Mureș.

La rândul său, antrenorul Alexandru Pelici este conștient de dificultatea și periculozitatea acestui joc. „Vom încerca să dăm maximum din ceea ce putem la ora jocului, să profităm de eventualele greșeli ale adversarului, să speculăm la maxim orice fază care poate fi speculată și dacă reușim și vom fi inspirați la finalizare, pentru că iată acum plângem după patru puncte, puncte pe care le puteam avea cu fazele pe care le-am avut la Severin sau acasă cu Reșița, atunci va veni și victoria. Trebuie să avem hărnicie, organizare și transpirație multă, iar oamenii care vor veni la meci să își dea seama că îi respectăm foarte mult. Olimpia este o echipă bună, matură, o echipă cu talie, foarte periculoasă la fazele fixe, care are și jucători cu experiență, precum Bujor, Bălău sau Gavrilescu, care pot pune probleme oricărui adversar cu care joacă”, a declarat Alexandru Pelici.

Pentru partida de azi tehnicianul formației bihorene nu va putea conta pe serviciile jucătorului Mădălin Stancu, suspendat, iar Răzvan Lupu este incert, după o accidentare. Revin însă Fl. Lazăr, după suspendare, și S. Ianc, după accidentare. Antrenorii Olimpiei, Csik şi Bolba, nu au niciun jucător suspendat sau accidentat pentru acest meci.

“Sperăm să fim inspiraţi în alegerea echipei de start. Ştim că Oradea e o echipă incomodă care iată nu a luat gol în acest an, iar victoria lor de la Târgu Mureş a confirmat forma lor bună. Mergem încrezători în şansele noastre şi cred că putem scoate un rezultat pozitiv” spune Tibi Csik, antrenorul galben-albaştrilor. Pentru acest meci, preţul de intrare pe stadion este de 10 lei, cu femeile având gratuitate, de asemenea, copiii şi liceeniii, dar doar pe bază de carnet de elev, iar pensionarii, pe bază de cupon de pensie.

Programul etapei a 19-a
Gloria Bistriţa – Universitatea Craiova 15:00
CS Mioveni – CS Metalul Reşiţa 15:00
CSM Râmnicu Vâlcea – ASA Târgu Mureş 15:00
FC Bihor Oradea – FC Olimpia Satu Mare 15:00
FC Olt Slatina – CS Universitatea Craiova 16:00
FC UTA Arad – CS Minerul Motru 16:00

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts