More


  Locuri fruntaşe pentru sătmăreni la Budapesta

  - Advertisement -

  IMG_20140324_183641

  Între 21 şi 23 martie micii spadasini de la CS Satu Mare au participat la a treia etapă din cadrul Olimpici Grand Prix din acest an, organizat la Budapesta. La concurs au fost prezenţi sportivi din Ungaria, Slovacia, Ucraina, Polonia, Germania şi România. Secţia de spadă a Clubului Sportiv Satu Mare a fost prezent la concurs cu 13 copii, care au obţinut rezultate foarte bune.

  La categoria 12-13 ani, fete, Pfeifer Melany a câştigat concursul fiind cea mai bună dintre cele 82 de participante. Tot la această categorie, a mai tras Kato Zsofia şi Kiss Asztrid, la băieţi Lazar Ruben şi Szekely Marco, însă nu au reuşit să intre în primii 16.

  La categoria 14 ani, atât la fete cât şi la băieţi CS a obţinut locul 3, de către Pallai Amarillisz, respectiv Macska Adam. Si la această categorie Pfeifer Melany s-a clasat pe un loc foarte bun, locul 6, iar la băieţi Ziman David s.a clasat pe cinci, iar ceilalţi doi participanţi, Szilagyi Balazs şi Oroian Alex s-a clasat pe locul 23, respectiv 25. Macska Adam s-a clasat tot pe locul trei şi la categoria15 ani, iar ceilalţi trei băieţi au tras şi ei foarte bine, însă la această categorie n-au intrat în primii 16. La fete, Coste Teodora a pierdut pentru intrarea în 8, iar Nagy Csilla pentru intrarea în primii 16. La categoria 11 ani, Crăciun Maria s-a clasat pe locul 17. Pe această cale antrenorii Francisc Csiszar şi Lehel Nagy doresc să mulţumească pentru contribuţia părinţilor şi a Asociaţiei Fencing şi nu în ultimul rând pentru înţelegerea şi sprijinul acordat de şcolile unde aceşti copii învaţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img