Lucian Bute s-a despărţit de antrenorul Stephan Larouche2

Pugilistul Lucian Bute s-a despărţit de antrenorul Stephan Larouche, după o colaborare de peste zece ani, anunţul separării fiind făcut, miercuri, de tehnicianul canadian, anunţă presa de la Montreal.

“Cred că pentru binele lui Lucian este mai bine să mă retrag. El are 34 de ani şi nu mai are multe meciuri de jucat. Cred că trebuie să facă totul pentru a încerca să-şi rezolve problemele care îl fac să nu mai fie pugilistul care era. Inclusiv să schimbe antrenorul”, a declarat Larouche într-o conferinţă de presă.

Antrenorul l-a anunţat pe Bute că a luat această decizie miercuri dimineaţă, cu puţin timp înainte de conferinţă. Însă, potrivit presei canadiene, separarea era mai mult ca sigură mai ales după eşecul lui Bute în meciul cu Jean Pascal din ianuarie.

Bute a subliniat că şi-ar fi dorit să continue cu Larouche, dar înţelege decizia acestuia şi îşi va căuta un nou antrenor.

“Încă îmi place boxul. Cred că Lucian Bute nu a spus tot ce era de spus în box”, a declarat Bute.

Bute şi Larouche colaborau din 2003, românul apărându-şi de nouă ori titlul mondial sub conducerea antrenorului canadian.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts