More


  Marius Gherghel, neînvins în liga a 3-a din Franța

  - Advertisement -

  gherghel

  Plecat de trei ani la muncă în Franța, fostul jucător de tenis de masă de la Voința, Marius Gherghel, s-a făcut remarcat în eșalonul trei din Hexagon.

  Legitimat la Stella Sport Roquebrune , un club de pe Coasta de Azur , Marius Gherghel e neînvins în 2014 în liga a 3-a. O performanță deosebită dacă ținem cont că Marius continuă la acest nivel ca amator.

  ”E greu pentru că am un loc de muncă extrem de solicitant și în plus în familie sunt mai ocupat de cînd a apărut și cel mic. Mă bucur că am câștigat toate cele trei meciuri pe care le-am avut atît la simplu cît și la dublu și mi-am ajutat echipa să ajungă pe locul doi ”, ne-a spus Marius Gherghel care și sezonul trecut a pierdut un singur meci!
  ”Sunt într-o formă destul de bună, nu prea am timp să mă antrenez cît aș vrea eu și de aceea mi-e greu să cred că vom reuși să promovăm în liga a 2-a și să ținem acest ritm. Mi-aș dori ca pe viitor să am mai mult timp pentru pregătire”, a mai spus Marius Gherghel care a ținut să-și salute prin intermediul nostru prietenii și familia de la Satu Mare.

  ”E un alt sistem aici decât în România. Sunt multe echipe, câte 20 în fiecare divizie iar noi evoluăm în campionatul prenațional regiunea Province Alpes Côté d’Azur PACA , un soi de liga a 3-a. Dar e foarte echilibrat și nivelul ridicat”, a încheiat fostul jucător de la Voința. Săptămâna trecută , Marius a fost ”vedeta” unui articol publicat în Nice Matin, semn că performanțele lui n-au trecut neobservate…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img