Misiune imposibilă la Albabaschet

După victoria de vineri, 65-50 cu Danzio Timișoara, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă azi (n.r. marti), de la ora 18, la Alba Iulia cu CS U. Pare a fi o misiune imposibilă pe terenul formației de pe locul doi, una dintre candidatele la titlul de campioană.

” Din păcate partida nu are o miză prea mare. Suntem pe final de sezon regulat și dacă nu se întîmplă o minune ne vom duela cu Alba Iulia și în play-off. E diferență mare acum de bugete și de valoare a loturilor dar sperăm totuși că așa cum ne-am agățat și în tur de șansa noastră să o facem și acum la Alba Iulia”, spune președintele secției de baschet de la CSM, Florin Mureșan.

CSM Satu Mare nu mai are cum să coboare mai jos de locul șapte în Liga Națională indiferent de rezultatul ultimelor trei partide, cu Alba și Rapid în deplasare și acasă cu Alexandria, dar ar putea urca pe șase dacă le câștigă pe toate trei…

Alba Iulia se pregătește de Final Four-ul Ligii Europei Centrale. Formația locală CSU la care evoluează și fostele noastre jucătoare Annemarie Părău și Khadijah Wittington va organiza în week-end turneul final iar echipa lui Popov e mare favorită la câștigarea trofeului.

În ulima etapă a Ligii naționale, Alba s-a impus destul de greu la Alexandria, 59-50.
Altfel, ieri în primul meci al etapei a 24-a, U Cluj Napoca a fost învinsă acasă de CSM Târgoviște, scor 70-95! De asemenea Danzio Timişoara a învins Phoenix Galaţi la limită scor 76-75.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts