Momente de relaxare la Careicastel

După o perioadă extrem de încărcată cu o serie de şapte partide în mai puţin de trei săptămâni, baschetbalistele de la CSM Satu Mare au ţinut să onoreze ieri invitaţia celor de la Direcţia de Cultură şi Sport Carei de a vizita Castelul Karolyi şi de a juca două partide demonstrative cu echipele de fete şi băieţi de la Liceul Teoretic.

Primul popas la Carei a fost la Liceul Teoretic unde echipele pregătite de prof. Herman Csaba le-au pus la treabă pe fete. „Mă bucur foarte mult că am venit şi credem că le-am făcut o surpriză elevilor de aici. Le mulţumim profesorilor şi elevilor pentru primirea deosebită”, a punctat căpitanul Andreea Orosz .

După cele 20 de minute cît a durat „demonstrativul”, fetele au dat autografe şi s-au pozat cu elevii ce au venit în cocheta sală de sport a liceului.

A urmat apoi o scurtă vizită în liceu, iar spre lauda lor careienii se pot mândri cu una dintre cele mai moderne instituţii de învăţămînt din Ardeal.Şi cu un director de nota 10 în persoana lui Zsido Laszlo. A urmat apoi vizita la Castelul Karolyi cu directorul Direcţiei de Cultură şi Sport, Bogdan Georgescu, pe post de ghid. „Este minunat, eu sunt sătmăreancă şi sincer n-am crezut că avem aşa ceva în judeţ. O să le spun prietenilor să vină neapărat la castel”, a spus Eniko Laza. „Am făcut zeci de poze. E minunat …o să le arăt prietenilor mei ce locuri frumoase aveţi aici”, a exclamat americanca Desroches. „Mă bucur că v-aţi simţit bine şi suntem onoraţi că singura echipă de ligă naţională din judeţ ne-a trecut pragul” a transmis la final Bogdan Georgescu care s-a fotografiat cu echipa în Sala Cavalerilor.

Au fost momente deosebite petrecute la Carei iar fetele promit că vor răspunde şi pe viitor unor astfel de invitaţii.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts