Nord Vest TV, pas important spre titlunvtv

Luni seara s-a reluat fotbalul din cadrul Campionatului Rania Sport Club. Prima etapă a returului a şi adus primul derby. Liderul Nord Vest TV a întâlnit Roş-Albaştrii, într-un duel foarte interesant şi cu jucători de calitate. Mai pragmatici şi cu o defensivă de fier, colegii de la Nord Vest TV au reuşit să se impună cu 2-0 prin golurile lui Radu Nemeth şi Marius Toma. Toma şi de Rareş Demian s-au aflat la primul meci pentru echipa de pe primul loc, însă au evoluat excelent, alături de ceilalţi colegi, cu toţii fiind la înălţime.

Portarul Alin Puiu s-a aflat în zi mare, reuşind câteva parade care i-ar putea face invidioşi chiar şi pe marii portari ai fotbalului mondial. A lipsit golgeterul echipei, Cristian Cozma, care a suferit o accidentare, însă ceilalţi jucători au suplinit cu brio absenţa acestuia.

În urma acestui rezultat favorabil Nord Vest TV se menţine la un punct în faţa celor de la Sentierri, formaţie cu care vor juca peste trei etape. A debutat cu dreptul şi Cristian Popa, în postură de antrenor, care a mobilizat echipa şi a dat sfaturi de pe margine, ceea ce s-a şi văzut în evoluţia elevilor săi. Să mai spunem că a plouat torenţial în prima parte a meciului, terenul a fost unul alunecos, dar chiar şi aşa spectacolul a fost la înălţime.

Sentierri a reuşit scorul etapei, 13-2 cu echipa Curtuiuş, care s-a înscris în campionat din acest retur. Speriaţi probabil de ploaie, cei de la Fortuna nu s-au prezentat la meciul cu echipa Calato. SM United este cealaltă echipă care s-a înscris recent, reuşind o evoluţie bună şi un egal cu Oli 2011, după ce au condus cu 3-1.

Rezultate, marcatori:
Fratia 3 – 5 Maistorul
Costea 2, Grigoras / Savianu, Paul, Modoc, Stancovici, Donca
Jucatorul meciului: Eugen PAUL
SM United 3 – 3 Oli 2011
Nemeti 2, Cserepes/ Puti, Prodan, Farcas
Jucatorul meciului: Tamas NEMETI
Nord Vest TV 2 – 0 Ros-Albastrii
Toma, Nemeth / –
Jucatorul meciului: Attila MANDI
Sentierri 13 – 2 Curtuius
Tasi, Farcau 4, Jakel 4, Negru, Nemet, Macovei 2 / Lapuste, Micle
Jucatorul meciului: Adrian FARCAU
Calato 3 – 0 Fortuna

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts