More

    Prestaţie slabă şi înfrângere pentru CSM

    Deşi s-au arătat dornici de revanşă, handbaliştii de la CSM Satu Mare nu au putut ţine piept unei formaţii piteştene mult mai dornică de victorie.

    În meciul din cadrul Diviziei A, seria B, elevii lui Nicolae Istrate au pierdut duminică, 21-26 întâlnirea cu HC Piteşti. Prima repriză a fost una echilibrată, 12-10 la pauză pentru oaspeţi, dar am consemnat multe inexactităţi şi ratări în atac în dreptul echipei sătmărene.

    La ieşirea de la cabine, argeşenii s-au desprins, 12-16, 12-18, în minutul 42. Timp de 11 minute handbaliştii de la CSM nu au reşit să marcheze, de la 12-14 la 13-19. Parcă a lipsit concentrarea şi claritatea în jocul echipei noastre, care nu a arătat aproape nimic nici în atac nici în apărare. Am beneficiat şi de două aruncări de la şapte metri, ratate ambele. Portarul Cioroiu, revenit pe teren deşi încă nerefăcut a parat două lovituri de penalitate ale oaspeţilor.

    Una peste alta o înfrângere care ne menţine însă pe locul cinci în clasamentul seriei. „Nu am reuşit să ne apărăm, am ratat mult, jucătorii mei parcă nu s-au zbătut până la capăt. Până la urmă, aceasta este valoarea lotului“, a spus Istrate. În tribune s-au aflat mai mulţi oameni de sport care au spus, supăraţi că „ce vedem nu seamănă cu handbalul“, strigându-se pe final şi „demisia“.

    Pentru CSM au marcat Jurj 5 goluri, Clipea şi Morar câte 4, Mateş 3, Ciaca două, Ungar, A. Pop şi Tătăran câte unul. Au evoluat în poartă Cioroiu, cu 8 parade, din care două de la 7 metri, Pogynă 5 parade, iar pe parcurs au mai intrat Mureşan, Santeiu, R. Pop şi Tătar.

    Campionatul va lua o pauză destul de lungă, patru săptămâni şi jumătate, timp în care handbaliştii vor lucra la partea fizică şi vor juca câteva meciuri amicale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE