More


  ”Respectul nostru, Remus Vlad!”

  - Advertisement -

  remus

  La partida de vineri dintre Olimpia și FC Olt, scor 0-1, observator de joc a fost delegat clujeanul Remus Vlad.

  Fost antrenor la Olimpia în sezonul 1999-2000, Remus Vlad și-a amintit cu mare drag de perioada petrecută la Satu Mare și a recunoscut cu emoție că mai are și acum acasă bannerul dăruit de galeria Commando Oli cu mesajul: ”Respectul nostru Remus Vlad!”.

  ”A fost o perioadă frumoasă la Satu Mare. Cred că opt luni am lucrat la Olimpia și m-am simțit ca și acasă. Țin minte și acum de relația excelentă cu suporterii și de acel banner pe care mi l-au dedicat. Când am plecat acasă i-am rugat să mi-l dea mie ca amintire. Și acum îl țin printre lucrurile mele dragi din cariera de antrenor” a spus Remus Vlad.

  ”Îmi pare rău că Olimpia a pierdut azi (n.r. vineri), dar în același timp mă bucur că oamenii de la stadion au apreciat efortul echipelor și la final i-au aplaudat pe băieți. Nu pot face remarci despre joc deoarece am venit în calitate oficială…” a mai spus Remus Vlad care s-a revăzut cu drag cu o parte dintre oamenii cu care a muncit în acel sezon la Olimpia. ”Bălău mai joacă și acum, l-am văzut pe Paul Mihai, pe Năstruț, Bolba…Îmi pare rău de Nicu Marcu, fostul meu secund”, a rememorat fostul tehnician al Olimpiei.

  Corvinul-Olimpia

  La 14 ani distanță de la acea experiență, Remus Vlad recunoaște că și-ar fi dorit să mai continue măcar un an la Satu Mare. ”Puteam construi o echipă frumoasă. Aveam câțiva jucători tineri extrem de talentați și în jurul lui Mironaș, Paul Mihai, Mucenica sau Dragomir se putea face o treabă bună.Țin minte că erau la început de carieră Dolha, Costin, Dulcea, Roszel. Mai era un mijlocaș bun de la Someșul, Tempfli, plus Zahariuc, Răileanu sau Ivan. Repet mi-a plăcut la Olimpia și mă bucur că v-am revăzut după atâția ani”, a încheiat Remus Vlad.

  Interviul integral cu Remus Vlad, luni seară de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img