More


  Şapte medalii la Naţionalele de cadeţi

  - Advertisement -

  all-star

  Luptătorii sătmăreni şi-au respectat blazonul şi au reuşit să obţină în week-end medalii preţioase la Campionatele Naţionale de cadeţi de la Iaşi. Sportivii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au urcat de şapte ori pe podium, câştigând două titluri naţionale, două de vice-campion şi două de bronz, plus o medalie de argint pe echipe.

  În prima zi, elevii pregătiţi de Tudor Barbul, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga, Norocel Barbul şi Francisc Szabo au cucerit două titluri naţionale prin Leinard Berei şi Sabinel Lobonţ. Cei doi au bătut tot şi şi-au adjudecat medaliile de aur. Se confirmă forma excelentă a lui Berei, care va participa în vară şi la Jocurile Olimpice de Tineret din China. Dănuţ Bulgăr a fost şi el aproape de o medalie, însă a pierdut surprinzător această şansă, deşi a condus cu 7-1, cu 30 de secunde înainte de final!

  În ziua a doua, CS-Cetate a obţinut alte cinci medalii. Două de argint prin Marius Bulgăr şi Cătălin Dângă şi două de bronz prin Sandor Peck şi Mădălin Bulgăr, care a luptat deşi a suferit recent o operaţie la genunchi. Pe echipe, clubul sătmărean a mai reuşit o performanţă notabilă. A cucerit argintul, terminând pe doi, în spatele Bacăului, însă la egalitate de puncte. Aşadar, o salbă de şapte medalii cucerite la cadeţi, ceea ce spune multe despre munca şi dăruirea cu care se munceşte în acest sport.

  De la clubul sătmărean au concurat Marius Bulgăr (39 kg), Cătălin Dângă (46 kg), Sabinel Lobonţ (50 kg), Peter Peck (59 kg), Mădălin Bulgăr (63 kg), Dănuţ Bulgăr (69 kg), Sandor Peck (76 kg), Gerhard Diczik (85 kg) şi Leinard Berei (100 kg).

  Delegaţia sătmăreană mulţumeşte Primăriei Ardud şi Primăriei Terebeşti pentru sprijinul acordat şi de această dată.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img