Sătmăreanul Adi Sălăgeanu, declarat liber de contractsala

FC Vaslui a pierdut recursul cu fundaşul sătmărean Adrian Sălăgeanu și jucătorul a devenit liber de contract. Vestea a fost publicată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, de către Comisia de Recurs din cadrul FRF. Disputa dintre Adrian Sălăgeanu și clubul moldovean a ajuns la final. Aflat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea moldavă, fundașul stânga a intrat în conflict cu oficialii clubului din cauza unor datorii financiare și la începutul anului a fost trimis să se antreneze singur, în țară, în timp ce colegii lui erau în Antalya. Jucătorul nu putea să plece de la Vaslui, chiar dacă avusese parte de o decizie favorabilă din partea comisiilor de judecată. Clubul galben-verde a contestat hotărârea, însă joi forul a respins recursul. Fotbalistul, care mai are de primit restanțe salariale serioase, a apelat la Comisiile FRF și pentru a-și recupera banii. În afara salariului neplătit, fundașul cere și anumite bonusuri de performanță.

Șicanele au început deja între cele două părți: în contractul fotbalistului scrie că trebuie să joace 70% dintre meciuri pentru a primi un anumit bonus. Chiar dacă el a jucat 16 din 19 în prima parte a campionatului, conducerea moldovenilor a înaintat un recurs, în care spun că procentajul respectiv se aplică la întregul sezon, astfel că el nu are șanse să mai bifeze prezențele necesare.

Fost campion cu Oțelul și participant în UEFA Champions League, Sălăgeanu își va găsi cel mai probabil rapid o echipă. Conform gsp.ro, el este dorit de principalele urmăritoare ale Stelei, Petrolul și Astra.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts