More


  Schimbări de primăvară la AJF Satu Mare

  - Advertisement -

  mazilu-kovacs

  Miza pe tineri! Cam ăsta pare a fi noul slogan din fotbalul românesc după ce la doar 29 de ani Răzvan Burleanu a ajuns președinte la FRF. Ieri, Comitetul Executiv al AJF Satu Mare a venit cu câteva noutăți mai mult decât interesante, generația tânără primind credit total din partea actualei conduceri a asociației.

  Astfel, președintele Ștefan Szilagyi își va delega o mare parte din atribuțiuni noului director de AJF, arbitrul divizionar Ovidiu Mazilu. Arbitrul FIFA Istvan Kovacs va prelua din această primăvară președinția Comisiei Județene de Arbitri, funcție deținută până ieri de vicele AJF ului, Cornel Ziman. De asemenea, Ionuț Bujor, fratele atacantului de la Olimpia, Vlad, a fost numit șef la Comisia Juridică și va fi responsabil cu proiectele… De asemenea a fost înființată și o comisie medicală iar tot ca o noutate la meciurile importante delegările arbitrilor se vor face prin tragere la sorți.

  Componenţa comisiilor:
  Comisia de Disciplina – presedinte Pataki Zoltan.
  Comisia de Competitii – presedinte Pașca Daniel.
  Comisia Juridica + proiecte: presedinte Bujor Ionuț.
  Comisia Medicala: dr. Vincze Katalin – medic, Szilagyi Edomer – asistent medical.
  Comisia de Arbitri: Kovacs Istvan – președinte, toată activitatea comisiei de arbitri va fi supravegheată de Ziman Cornel.
  Ca noutăți, Ovidiu Mazilu va ocupa funcția de director AJF, iar Alexandra Șerbănoiu completează secretariatul.

  S-a mai hotărât :Liga a IV-a se reia la data de 16 martie 2014, si se va incheia la data de 25 mai, cu etape intermediare la data de 30 aprilie si 21 mai. Finala campionatului Liga a IV-a va avea loc la data de 31 mai sau 1 iunie 2014.

  – Liga a V-a se reia la data de 23 martie 2014 si se va incheia la data de 1 iunie 2014, fara etape intermediare.

  Începind din data de 20.03.2014 la jocurile din Liga a IV-a în care sunt implicate echipele cu șanse la ocuparea primelor sase locuri in ambele serii, delegarile se vor face prin tragere la sorti in ziua de joi la ora 10.00 la sediul AJF, sub supravegherea presedintelui Szilagyi Stefan si a vicepresedintelui Ziman Cornel, iar mass-media va avea acces.

  In ceea ce priveste conditiile de participare in campionatul Liga a IV-a 2014-2015, echipele trebuie sa îndeplinească pe lânga meritul sportiv, cumulativ urmatoarele criterii: Suprafața de joc să fie în condiții bune, anexele (vestiare, grupuri sanitare, dușuri, apă caldă și apă rece, gard imprejmuitor, tunel, etc) să fie conform regulamentelor in vigoare, și să nu aibă nicio datorie față de AJF Satu Mare.
  Cerințele pentru Liga V si Liga VI 2014-2015 vor fi stabilite de Comitetul Executiv intr-o sedinta viitoare.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img