Steaua ne-a luat aurulfloreta

După medaliile de aur şi de bronz cucerite de Bogdan Dascălu şi Sebastian Flucuş, alături de Benjamin Bodo (locul 6) şi Alpar Bartok (locul 9), floretiştii au făcut ieri echipă pentru o nouă medalie în cadrul C.N. de juniori de la Bucureşti.

Din păcate nu a fost să fie cea de aur. În finală cu Steaua, din declaraţiile antrenorului Attila File, băieţii au evoluat relaxaţi, lucru de care a profitat Steaua care s-a impus cu 44-33. Până în finală, Dascălu şi compania au trecut cu 45-25 de Steaua 2 şi cu Ploieşti, 45-32. Aşadar, medalie de argint, iar CS Satu Mare nu reuşeşte să îşi apere titlul cucerit anul trecut în sala Csipler.

Bogdan Dascălu, Benjamin Bodo şi Lazin Alexandra se vor deplasa la Izvorani, alături de antrenorul Attila File pentru un cantonament, în vederea participării la C.M. de floretă cadeţi şi juniori de la Plovdiv, Bulgaria din perioada 3-12 aprilie.

Azi şi mâine e rândul fetelor să lupte pentru medalie. Supervizate de antrenoarea Simona Surducan vor concura Anett Varga, care se află în capitală la centrul olimpic, Alexandra Lazin, Adriana Haidu şi Andreea Potor. Azi vor evolua la individual, iar duminică la echipe. Dan Şuta se deplasează cu şase floretiste în Ungaria, la o etapă din cadrul Memorialului Mihaly Fulop, la Hodmezovasarhely.

În această perioadă, tot la Bucureşti se desfăşoară Campionatele Naţionale de spadă tineret. Azi şi mâine va intra în concurs sătmăreanca Amalia Tătăran. Însă nu va concura pentru CS Satu Mare, aşa cum ne-a obişnuit ci pentru noul său club, Dinamo.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts