More

    Tibi Csik: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor noştri!”

    oli

    Olimpia Satu Mare joacă vineri de la ora 16 acasă cu FC Olt. Un meci considerat a fi extrem de important în bătălia pentru play-off dacă ţinem cont că cele două formaţii sunt despărţite de doar un punct în clasament. După victoria obținută la Motru, Olimpia Satu Mare a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a cu 25 de puncte, în vreme ce oltenii, după succesul neaşteptat, 1-0 cu ASA au acumulat 24 de puncte şi ocupă poziţia a 7-a. Conştient că adversarul va veni să se agaţe de orice şansă la Satu Mare, antrenorul Olimpiei Tibi Csik face un apel la suporteri să vină în număr mare la stadion pentru a-şi susţine favoriţii.

    “Am demonstrat până acum că de la Satu Mare se câştigă greu puncte. Avem suporteri minunaţi iar susţinerea lor e importantă pentru noi. Trebuie să punem presiune de la început pe adversari şi să nu le dăm nicio şansă” a spus Tibi Csik care de azi şi-a băgat jucătorii în cantonament.

    “Ne aşteaptă o săptămână de foc aşa că orice detaliu contează”, a mai subliniat Csik. Elevii antrenorului Tiberiu Csik țintesc cele trei puncte puse în joc după ce în partida tur scorul a fost 0-0. „Este foarte important să câștigăm vineri, s-ar liniști și apele dacă victoria ar fi de partea noastră. Este un meci foarte important și tocmai de aceea am fost foarte atenți și la antrenament să iasă totul bine deoarece trebuie să învingem, iar de azi am intrat în cantonament. Fiecare echipă își dorește victoria, dar noi avem avantajul că jucăm pe teren propriu și, încă o dată spun, sper ca cele trei puncte puse în joc să rămână acasă”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik. FC Olimpia şi Someşul Oar s-au întâlnit marţi într-un meci amical. S-a încheiat 1-1, golul Olimpiei fiind marcat de Faur în minutul 35.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE