More

  Tibi Csik îi pregăteşte o surpriză lui Claudiu Niculescu

  oli

  Olimpia a învins miercuri la Bihor, iar CSM Rm. Vâlcea s-a impus în Zăvoi în faţa celor de la ASA Tg. Mureş, în cadrul etapei a 19-a din seria Vest a Ligii a 2-a. Aşa că se anunţă un duel interesant sâmbătă, la Satu Mare, între cele două combatante.

  Vâlcea vine sâmbătă în postura de vicelider al seriei, în timp ce Olimpia ocupă locul şase, ultimul care duce în play-off. Antrenorul Claudiu Niculescu însă ştie că la Satu Mare se câştigă greu, doar FC Olt a reuşit să învingă până acum pe stadionul municipal Olimpia. Din câte se pare Rm. Vâlcea are ceva probleme de lot. Cataramă şi Pârvulescu sunt accidentaţi, iar portarul Matache a resimţit dureri înaintea startului partidei cu ASA şi a fost nevoit să stea în tribună. Însă camerunezul N’Kongue pare într-o formă de zile mari şi este pericolul numărul unu din ofensiva vâlcenilor. De altfel, el a marcat golul victoriei din prelungiri cu mureşenii.

  De cealaltă parte, la Olimpia vor lipsi doi jucători de bază din defensivă. Bălău şi Ene au fost avertizaţi la Oradea şi nu vor putea evolua în acest joc important, fiind suspendaţi. Aşadar, antrenorii Tiberiu Csik şi Mircea Bolba vor fi nevoiţi să improvizeze în apărare. Însă staff-ul tehnic al Olimpiei a promis să îi pregătească o surpriză lui Niculescu.

  „Va fi un meci de mare încărcătură. Va fi un meci greu cu o echipă care aspiră la promovare. Nu uităm înfrângerea din tur când am pierdut cu 3-0. Le vom arăta însă vâlcenilor că nu suntem o echipă care să piardă cu 3-0. Le vom oferi o surpriză”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

  Partida dintre FC Olimpia şi CSM Rm. Vâlcea, duelul dintre Tibi Csik şi Claudiu Niculescu, se va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Satu Mare.

  Şi de această dată conducerea galben-albaştrilor, dar şi jucătorii fac apel la aportul suporterilor, care sunt invitaţi să vină în număr cât mai mare la stadion pentru a-şi încuraja favoriţii.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE