More


  Un duel important pentru play-off!

  - Advertisement -

  oli

  Trei partide din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 2-a seria Vest se joacă în această după-amiază(n.r. vineri). Printre ele şi duelul pentru play-off de la Satu Mare dintre Olimpia şi FC Olt.

  Partida se anunţă a fi una foarte interesantă dacă ţinem cont că ambele formaţii au avut un start foarte bun de sezon iar în ultima etapă au obţinut victorii importante, Olimpia la Motru iar FC Olt acasă cu ASA Târgu Mureş. Meciul se joacă azi de la ora 16 la cererea oltenilor care şi-au dorit să aibă o zi în plus pentru a pregăti derby-ul cu CS U Craiova de miercuri.

  Invitat la emisiunea Ceaiul de dimineaţă de la Nord Vest TV, preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ, a dorit să invite suporterii în număr cît mai mare la stadion.

  “Ştim că nu e o oră prea potrivită pentru meci şi că vinerea la 4 după amiază lumea încă e la serviciu, dar sperăm ca iubitorii fotbalului să ne fie alături şi la acest examen dificil” a spus Dan Băbuţ.

  Acesta e convins că băieţii vor continua seria rezultatelor bune şi că până la finalul returului Olimpia va rămâne pe un loc de play-off.

  Antrenorii Csik şi Bolba au la dispoziţie tot lotul de jucători şi vor putea alinia cel mai bun 11 posibil. Echipa de start ar putea fi: Anca- Munteanu, Ene, Bălău, Iuhas- Gavrilescu, Schvarzkopf, Villand, Faur- Bujor, Boştină.

  De partea cealaltă, tehnicianul Dan Oprescu a deplasat un lot de 20 de jucători pentru confruntarea cu Olimpia. Hotelul Aurora e de miercuri seara gazda slătinenilor înaintea jocului de la Satu Mare. De remarcat că formaţia noastră este neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune.

  Lotul echipei slătinene: Bugiu, Mogoşanu, Anghelina, Cosmin Căpăţînă, Wallace da Silva, Marincău, Gligor, Cruşoveanu, Giurcă, Pavel, Quist, Ignea, Vîlcică, Bardu, Bancu, Huţanu, Cuedan, Claudiu Ionescu, Dobrescu, Ivănică.

  Programul etapei:
  Azi
  Gloria Bistriţa – FC UTA Arad – 16:00
  Universitatea Craiova – CS Mioveni – 16:00
  FC Olimpia Satu Mare – FC Olt Slatina – 16:00
  Mâine
  Metalul Reşiţa – CSM Râmnicu Vâlcea – 11:00
  ASA Târgu Mureş – FC Bihor Oradea – 11:00
  CS Universitatea Craiova – Minerul Motru – 18:00
  Olimpia ocupă locul 5 cu 25 de puncte, iar FC OLT locul 7 cu 24 de puncte.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img