More

    Anca – Trip stă două etape!

    ancatrip_profil

    Eliminarea de la finalul partidei cu Gloria Bistriţa i-a adus portarului Olimpiei, Anca-Trip, o suspendare de două etape. În plus Comisia de disciplină a FRF i-a aplicat lui Anca –Trip şi o amendă de 2000 lei!

    Astfel, „cadetul” din poarta Olimpiei va absenta mâine la meciul cu CS Mioveni de pe teren propriu şi în deplasarea de săptămâna viitoare de la Oradea cu FC Bihor.
    Partida de mâine dintre Olimpia şi CS Mioveni va începe la ora 11.

    Altfel, şedinţa de ieri a Comitetului Executiv s-a amânat aprobarea sistemului compe-tiţional 2014–2015 pentru Liga a 2-a şi Liga a 3-a pentru următoarea şedinţă a Comitetului Executiv, pentru armonizarea cu sistemul competiţional al Ligii 1. Tot ieri s-a decis ca situaţia legată de dreptul celor de la CSU Craiova de a promova în Liga I să fie supusă la vot în cadrul Adunării Generale Extraordinare care va avea loc în luna mai. Conform comunicatului publicat pe site-ul FRF, în şedinţa următoare a Comitetului Executiv se va stabili data exactă la care va avea loc această adunare a cluburilor. Până atunci, Direcţia Juridică a FRF trebuie să prezinte opinii juridice cu privire la situaţia CS U Craiova SA.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE