Corona Braşov a retrogradat în Liga a II-a după ce a fost învinsă de FC Viitorul, scor 0-4

2

Echipa Corona Braşov a retrogradat matematic în Liga a II-a după ce a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I.

“Lanterna roşie” Corona a acumulat 14 puncte după 29 de etape, 17 mai puţine decât ocupanta primului loc neretrogradabil, Săgeata Năvodari, când mai sunt cinci runde de disputat în Liga I. Echipa antrenată de Adrian Hârlab nu ar fi avut dreptul de a participa în viitoarea ediţie a Ligii I şi din cauza faptului că gruparea braşoveană nu a depus dosarul de licenţiere.

Luni, golurile învingătorilor au fost marcate de Mitrea ‘5, Fl. Tănase ’17, Al. Lazăr ’86 şi Axente ’88.

0-1: Benzar i-a mişcat o minge lui Mitrea şi acesta a înscris cu un şut de la 22 de metri.

0-2: Mitriţă a scăpat în partea dreaptă, a săltat mingea peste portarul Dănălache, Homei a încercat să respingă din faţa porţii, dar balonul l-a lovit pe Tănase şi a intrat în poartă.

În minutul 38, Nicolae Dică (FC Viitorul) a ratat penaltiul acordat de arbitrul Marcel Bîrsan după henţul în careu comis de Vlad Munteanu II.

În minutul 76, Larie (FC Viitorul) a ratat şi el o lovitură de pedeapsă dictată după un fault comis de Munteanu II asupra lui Răzvan Marin.

0-3: Alexandru Lazăr a înscris de la 18 metri cu un şut cu boltă peste Dănălache.

0-4: Axente a marcat cu capul din 5 metri, după un corner executat de pe partea dreaptă de Răzvan Marin.

Corona Braşov: Dănălache – Homei, Forika, Poverlovici, Vl. Munteanu II – Neacşa (Stănescu ’66), Dâlbea, Miranda, Brata (Buş ’46) – I. Coman – Fl. Manea (V. Balint ’74). Antrenor: Adrian Hârlab.

FC Viitorul: Balauru – Cr. Manea, Larie, Mitrea, Toşca – Al. Lazăr, Benzar – Mitriţă (R. Marin ’74), N. Dică (Ţîru ’58), Fl. Tănase (Axente ’82) – Gavra. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Cartonaşe galbene: Poverlovici ’41, Neacşa ’64, Vl. Munteanu II ’76 / Benzar ’71.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) – Octavian Şovre, Ovidiu Artene (asistenţi) – Paul Unimătan, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) – Vlad Barleanu (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Ionuţ Calancia.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 100 de spectatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Adio, prieten drag, Ionică Rusu!

Am scris de multe ori şi am vorbit despre Ionică Rusu, procurorul şef al judeţului şi general la Curtea de Apel Oradea. Ne-am cunoscut...

Sentință pentru oșanul care a ucis trei femei

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, a primit opt ani de închisoare, după ce a omorât trei...

Trupa Harag György este, în prezent, cel mai vizionat atelier de teatru maghiar din România

Fiind singura trupă de teatru maghiar din regiune, urmărește continuarea tradițiilor de 120 de ani a artei teatrale maghiare sătmărene. Trupa a fost fondată...

Maria Petca Poptean își lansează o carte de amintiri

Indiscutabil, Maria Petca Poptean este una din vocile remarcabile ale melosului oșenesc, fiind supranumită ”Privighetoarea Oașului”. De-a lungul unei vieți întregi, artista a adunat...

Minoră de 16 ani, dispărută

În cursul zilei de 06.12.2019, o minoră de 16 ani a plecat la cumpărături în municipiul Satu Mare și nu s-a mai întors acasă....