More


  CS Mioveni mai speră la o minune pentru play-off

  - Advertisement -

  Calculele hârtiei continuă pentru CS Mioveni, echipa antrenată de Marius Stoica mai având şanse, cel puţin teoretice, de a ajunge în play-off. Prima condiţie este însă ca argeşenii să câştige cele două partide pe care le mai au de disputat din sezonul regulat. Înfrângerea de la Târgu Mureş a spulberat o parte din şansele şi visele Mioveniului de a mai juca în play-off, însă nu în totalitate. Galben-verzii mai au o şansă, mică ce-i drept, de a îndeplini obiectivul, însă, din păcate, aceasta este condiţionată de mai mulţi factori.

  În momentul de faţă, Mioveniul are 26 de puncte şi, dacă învinge în cele două meciuri pe care le mai au de disputat, face 32 de puncte, iar cu acestea, în momentul de faţă, pot ajunge echipele de la locul 3 în jos până la 7 (ASA Târgu Mureş 31 puncte, Reşiţa – 31 p, Satu Mare 31 p, FC Olt 30 p şi Bistriţa 28 p).
  Aşadar, ca Mioveniul să intre în play-off, echipa lui Stoica trebuie să câştige partidele cu Olimpia Satu Mare şi CS U Craiova, iar Bistriţa să ia maximum un punct cu ASA şi să remizeze la Satu Mare. Varianta mai grea la aceste calcule, în cazul în care nu se va întâmpla ca mai sus, ar fi ca FC Olt Slatina să nu ia decât un punct cu UTA şi Bihor Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img