More  Cupa Select, primul concurs de înot din acest an de la Satu Mare

  - Advertisement -

  aaa

  Organizatorii primului concurs de înot de la Satu Mare au prins curaj iar la sfârşitul acestei săptămâni propun o nouă competiţie la bazinul Select.

  Clubul Sportiv Select din Satu Mare organizează prima ediție a Cupei Select la înot pentru copiii născuți între anii 1998-2007 și mai mici. Competiția are loc la Bazinul de înot Select (Str. Gellert Sandor 2), pe 5 culoare cu lungimea de 25 de metri, in cadrul a doua reuniuni programate sambata, de la orele 10:00 si 16:30, si a celei de-a treia care va lua startul duminică, la ora 9:00.

  Se va concura individual, in stil liber, bras, spate si fluture, pe distante de 50 de metri pentru categoriile 2007 si mai mici, 2005 si 2004, respectiv pe distante de 100 de metri, pe categoriile 2003, 2002, 2001 si 2000-1998, fete si baieti.

  “Vor fi cel puţin 80 de concurenţi de la cluburi din Satu Mare, Turda, Oradea, Târgu Mureş, Baia Mare şi Arad”, a anunţat antrenorul Silviu Pop la conferinţa de presă de ieri.

  Tiberiu Markos, unul dintre organizatori, a ţinut să amintească faptul că faţă de 9 sportivi cît a avut Satu Mare în decembrie în concurs acum numărul lor a crescut la 19.

  “Trebuie să promovăm acest nobil sport şi sincer mi-aş dori ca în 2020 să avem 2-3 campioni naţionali din Satu Mare. Încet intrăm în rândul oraşelor care pot organiza astfel de competiţii , iar peste 2-3 luni ne gândim la un turneu de masters şi apoi la unul rezervat elevilor din şcolile şi liceele din oraş”.

  Patronul Complexului Select, Mircea Pop, a ţinut să amintească la conferinţa de presă că se împlinesc 10 ani de când a început construcţia bazinului. “ Acum chiar simt că am făcut o treabă minunată şi că bazinul e folosit din plin. Mă bucur că sunt alături de aceşti oameni deosebiţi şi sper ca împreună să continuăm acest proiect de dezvoltare a înotului la Satu Mare”. Reprezentantul părinţilor, Claudiu Tătar a mulţumit sponsorilor şi celor care s-au implicat financiar în organizare, în vreme ce dr. Tudor Stăncioiu a invitat sătmărenii să vină la această competiţie pentru a fi alături de aceşti copii minunaţi. Finalul fiecarei zile de concurs o va face Ștafeta Orașelor, organizată sâmbată in probele de 4×50 m liber baieți și 4×50 m liber fete, iar duminică la probele de 4×50 m mixt baieți și 4×50 m mixt fete.
  Concursul va începe practic sâmbătă de la ora 9,30!

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts