More

    Daniel Prodan: “Președintele nevalidat să nu-mi mai pronunțe numele!”

    prodan

    După ce săptămâna trecută s-a aflat la Cluj şi Arad, președintele FRF, Răzvan Burleanu, era aşteptat sâmbătă la Satu Mare, acolo unde ar fi trebuit să asiste la meciul dintre Olimpia şi Gloria Bistriţa (0-1). Prezenţa preşedintelui FRF la meciul din Liga a II-a putea produce un moment interesant, având în vedere că în tribunele stadionului din Satu Mare s-a aflat şi Daniel Prodan, directorul Federaţiei aflat în conflict deschis cu Răzvan Burleanu.

    Şeful FRF a contramandat însă în ultima clipă vizita la Satu Mare şi, conform federalilor, a ales să meargă la Ineu. “A avut probleme de sănătate şi, în plus, a ţinut să fie alături de unul dintre membrii afiliaţi care a trecut prin momente dificile în această perioadă”, spun oamenii de la “Casa Fotbalului”.

    Într-un interviu în exclusivitate acordat postului NORD VEST TV, Daniel Prodan, directorul Federaţiei, a ținut să precizeze :

    “Am fost la meciul Olimpiei, dar nu m-am întâlnit cu nimeni din cadrul Federaţiei. Preşedintelui nevalidat îi transmit însă un singur lucru: să nu mai pronunţe în niciun context numele Daniel Prodan. Acest nume a fost construit cu muncă şi sudoare şi niciun preşedinte, validat sau nevalidat, nu poate să îl păteze. Noi, cei din “Generaţia de Aur”, putem fi de mâine preşedinţi ai Federaţiei, însă acest preşedinte nevalidat nu poate face niciodată ceea ce am făcut noi, iar acest lucru îl va bântui şi îl va frustra toată viaţa”, a spus Didi Prodan care a amintit la finalul interviului că între el și ”președintele nevalidat” nu mai e cale de împăcare.

    Interviul cu Daniel Prodan va putea fi urmărit luni seara de la ora 20,45 la NORD VEST TV și pe www.nordvest-tv.ro în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE