More


  Didi Prodan concediat de Burleanu

  - Advertisement -

  prodan

  Un nou scandal s-a declansat la Federatia Romana de Fotbal. Unul dintre directorii sportivi – sătmăreanul Daniel Prodan – a fost concediat de presedintele Razvan Burleanu dupa ce ar fi incercat sa denigreze forul la ultimul turneu al nationalei de tineret sub 19 ani, in Scotia. Seful FRF declara ca nu poate lucra cu un om care a ridicat din vistierie fondurile pentru deplasare, apoi a acuzat federatia ca n-ar fi platit cheltuielile. In plus, Didi Prodan este invinuit ca si-ar fi arogat fara motiv performanta de a fi adus in tara fonduri de la UEFA, iar Razvan Burleanu spune ca nu mai pot colabora in aceste conditii.

  “Domnul Daniel Prodan se ocupa de programul HatTrick, fiind membru intr-una dintre comisiile UEFA. Asa ca vreau sa ii comunic faptul ca fondurile pe care se lauda ca le-a adus Romaniei se cuveneau de drept FRF pe actualul ciclu financiar. El a sustinut ca banii din programul HatTrick al UEFA s-au dus in salarii si ca e meritul lui. Daca nu intelegi ca din punct de vedere institutional nu poti ca bani asumati pentru implementarea unui proiect sa ii muti in zona de salarii inseamna ca pur si simplu ai esuat din punct de vedere administrativ. De aceea consider ca declaratia sa a fost una tendentioasa. Asadar, banii la care face referire domnul Prodan au fost directionati pentru construirea unei sali de sport la Mogosoaia. Este o suma care se apropie de 1 milion de euro. Dar este o investitie pe care eu am considerat-o inutila, astfel ca am si oprit-o. Iar aceste fonduri vor pleca spre primele centre regionale de excelenta pe care le vom implementa in perioada urmatoare. Mai mult, la Otopeni avem o sala de sport moderna, prin urmare nu am inteles de ce FRF trebuie sa investeasca aceasta suma de bani intr-o sala la Mogosoaia”, a adaugat presedintele FRF.

  Burleanu anunta si ca in nici un caz nu ii va plati lui Prodan cei 100.000 de euro ceruti de acesta ca despagubire dupa concediere. Conflictul nu se va incheia insa atat de usor, pentru ca fostul fundas al nationalei a lansat noi acuzatii. Daniel Prodan il numeste pe seful FRF “pusti obraznic” si “neica-nimeni”, spune ca l-ar fi contestat fatis si pe vice-presedintele Gheorghe Chivorchian, care in opinia lui nu poate reprezenta forul, odata ce nu stie nici macar o fraza in limba engleza si il avertizeaza pe Razvan Burleanu ca – “se pune cu baietii din Generatia de Aur”.

  “Burleanu mi-a propus să demisionez, căci îmi pune el pilă să merg la un club de Liga I! Auzi, Burleanu îmi pune pile mie, Prodan! I-am zis că plec, dacă îmi dă despăgubiri de 100.000 de euro! Apoi, când a văzut că nu ţine, m-a luat: «Auzi, pe numele tău există o plângere penală de viol»! Ce s-a întâmplat de fapt acum câţiva ani, prin 2009? O cameristă care lucra la hotelul de la Mogoşoaia a fost dată afară de Jean Garabet, şeful complexului, pentru că nu-şi făcea treaba cum trebuie. A făcut reclamaţia după ce a plecat de la Mogoşoaia”, a povestit Didi Prodan, scrie Libertatea.

  In fine, Razvan Burleanu anunta ca a inceput recuperarea unor datorii catre FRF si a comandat softuri de monitorizare a antrenamentelor, ca juniorii sa nu mai fie pregatiti “dupa ureche”.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img