Didi Prodan îl atacă din nou pe Răzvan Burleanudidi

Asa cum se specula inca de saptamana trecuta, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici si Adalbert Kassai au fost demisi din functiile de reprezentanti ai federatiei in comisiile UEFA. În locul lor Comitetul Executiv a aprobat propunerile conducerii FRF in privinta numelor noilor reprezentanti in comisiile forului european la Comisia Hattrick – Radu Visan in locul lui Didi Prodan; Aurel Ticleanu in locul lui Belodedici – la Comisia Youth si Razvan Burleanu ia locul lui Kassai si Dumitru Mihalache la Comisia Juridica.

Hotarat sa-l dea in judecata pe presedintele FRF, pe care il banuieste ca se afla in spatele deciziei luate de CEx, fostul internaţional sătmărean Daniel Prodan reclamă că noua conducere a Federaţiei face înlocuiri nejustificate pe posturi.

“Dacă la Belodedici nu vă aşteptaţi, spuneaţi că la mine vă aşteptaţi pentru că mă aflu intr-un scandal deschis cu preşedintele nevalidat. De ce este scandal? Pentru că un necunoscut nu are nimic in comun cu fotbalul? Datorită faptului că am spus că Chivorchian nu vorbeşte limba engleza? Este purul adevăr, il spun in faţă şi îl fac public, nu bârfesc pe marginea şantului. Îi dau afara pe Prodan si Belodedici, în regulă. Care sunt oamenii lor, ce realizari au?

Nu vreau să fiu asociat cu Bella Kassai sau cu Mircea Sandu, eu sunt Didi Prodan, fostul numărul 3 al echipei naţionale de fotbal. Nu am nimic de pierdut, nimic de câştigat, spun lucrurilor pe nume, astfel de oameni sunt inlocuiţi din federaţie. “Mai repede se sparge mingea de la minifotbal decât să mă îndoi eu”, a declarat Daniel Prodan pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”.

De altfel Prodan declarase şi în urmă cu două săptămâni la Nord Vest TV că între el şi “preşedintele nevalidat al FRF” nu e cale de împăcare şi că îşi va căuta dreptatea până la capăt.

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts