More

    Handbal / Istrate: “Nu avem bancă“

    handbal

    Joi seara handbaliştii de la CSM Satu Mare au suferit o nouă înfrângere în cadrul Diviziei A. Deşi a condus până pe final, CSM-ul nu a reuşit să ţină de avantaj şi a pierdut un meci pe care l-a avut în mână.

    “Jucătorii noştri nu au experienţă, am pierdut pe mâna noastră. Din păcate nici bancă nu avem, jucătorii de rezervă nu se pot ridica la nivelul primului şapte. În plus şi Chira a făcut un meci slab“, a spus supărat antrenorul Nicolae Istrate.

    Pe parcursul meciului, formaţia sătmăreană a condus în mare parte, iar la pauză a intrat la cabine cu un avans liniştitor, 16-12. Spre final, în minutul 53 CSM conducea cu 29-25, iar în minutul 58 cu 32-30. În ultimul minut gazdele au primit două lovituri de la şapte metri, iar pe fondul dominării au reuşit să se impună. Pentru CSM au evoluat Jurj 11 goluri (2 de la 7 metri), Ungar 8, Clipea 5, Morar 4, A. Pop 3, Mateş 1, Pogină, R. Pop, Ciaca şi Cioroiu cu 20 de intervenţii (3 de la 7 metri).

    Pentru handbalişti urmează meciul de pe teren propriu cu Naţional Sighişoara, de pe 28 aprilie, de la ora 11.00, la sala Ecaterina Both.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE